fbpx

RMV, 13 pacientë ndërruan jetë me KOVID-19, 63 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit, janë kryer 529 testime dhe prej tyre 63 kanë dalë pozitiv, 13 persona kanë ndërruar jetë, 176 janë shëruar, njofton Portalb.mk.

Në gjithë vendin ndërruan jetë 13 persona të infektuar: pesë pacientë nga Shkupi (69, 72, 77, 66 dhe 66v), dy nga Velesi (66 dhe 80v), tre nga Struga (74, 87 dhe 73v), një pacient nga Kratova (52v), një nga Krusheva (79v) dhe një nga Demir Kapia (62v).

Rastet e reja:

 • Shkup-42,
 • Kumanovë-3,
 • Tetovë-2,
 • Prilep-2,
 • Gostivar-1,
 • Shtip-1,
 • Manastir-1,
 • Veles-2,
 • Ohër-1,
 • Strumicë-2,
 • Kavadarci-1,
 • Negotinë-1,
 • Vinica-1,
 • Probishtip-2,
 • Krusheva-1.

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi-101,
 • Shtip-7,
 • Manastir-4,
 • Ohër-22,
 • Kavadarci-9,
 • Struga-4,
 • Koçani-4,
 • Negotina-5,
 • Dibër-7,
 • Kriva Pallanka- 3,
 • Resnjë-2,
 • Radovish-1,
 • Berovë-3,
 • Probishtip-2,
 • Demir Kapija-2.

Rastet aktive:

• Shkup 38610, aktiv 7304
• Kumanovë 5018, aktiv 455
• Tetovë 4957, aktiv 468
• Prilep 4468, aktiv 302
• Gostivar 3533, aktiv 332
• Shtip 3435, aktiv 172
• Manastir 3167, aktiv 254
• Veles 2956, aktiv 335
• Ohër 2652, aktiv 355
• Strumica 2472, aktive 385
• Kavadarci 2389, aktiv 395
• Struga 2141, aktive 165
• Koçani 1697, aktiv 138
• Kërçovë 1662, aktiv 152
• Sveti Nikollë 1061, aktiv 53
• Gjevgjeli 953, aktiv 130
• Negotinë 942, aktiv 173
• Dibra 714, aktive 118
• Kriva Pallanka 701, aktiv 88
• Resnjë 708, aktiv 112
• Radovish 673, aktiv 74
• Berova 564, aktiv 57
• Dellçeva 530, aktiv 148
• Vinica 476, aktiv 44
• Probishtipi 476, aktiv 30
• Vallandova 25, aktiv 29
• Demir Hisar 241, aktiv 13
• Makedonski Brod 237, aktiv 15
• Bogdanci 214, aktiv 38
• Kratova 209, aktive 16
• Krusheva 190, aktiv 34
• Makedonska Kamenica 188, aktiv 46
• Demir Kapija 177, aktiv 36
• Pehçeva 175, aktive 26
• Dojrani 81, aktiv 8

Numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 88.992, të shëruarve 73.777, të vdekurve 2.715, ndërkaq rasteve aktive 12.500.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button