fbpx

Ministria e Shëndetësisë publikoi statistikat për 24 orët e fundit në RMV

Ministria e Shëndetësisë informon së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit nga 2.006 teste janë regjistruar 141 raste të reja me virusin korona, 93 të tjerë janë shëruar, ndërkaq kanë ndërruar jetë katër pacientë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 12.653, të shëruarve në 9.123, të vdekurve në 539, ndërkaq për momentin në vend ka 2.991 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë katër persona, dy nga Shkupi në moshë 54 dhe 55 vjeçare, një nga Kavadarci 69 vjeçare dhe një pacient nga Sveti Nikolla në moshën 70 vjeçare”, thonë nga Ministria.

Të infektuarit në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 51
 • Tetovë – 6
 • Kumanovë – 19
 • Gostivar – 2
 • Shtip – 15
 • Strugë – 16
 • Kërçovë – 2
 • Gjevgjeli -1
 • Radovish – 1
 • Sveti Nikollë – 2
 • Prilep – 6
 • Ohër – 2
 • Kavadar – 1
 • Veles – 2
 • Makedonski Brod – 2
 • Berovë – 1
 • Vinicë – 2
 • Probishtip – 2
 • Manastir – 4
 • Dellçevë – 1
 • Dibër – 2
 • Negotinë – 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 25
 • Tetovë – 10
 • Shtip – 33
 • Prilep – 1
 • Probishtip – 1
 • Makedonski Brod – 1
 • Kërçovë – 11
 • Veles – 2
 • Manastir – 7
 • Demir Hisar – 2

Numri i përgjithshëm i të infektuarve:

 • Shkup 5373, raste aktive 1007
 • Kumanovë 1252, raste aktive 262
 • Tetovë 1129, raste aktive 152
 • Shtip 1042, raste aktive 275
 • Gostivar 625, raste aktiv 266
 • Strugë 521, raste aktive 187
 • Prilep 358, raste aktive 37
 • Ohër 307, raste aktive 80
 • Sveti Nikollë 258, raste aktive 66
 • Veles 243, raste aktive 28
 • Kërçovë 236, raste aktive 124
 • Dibër 226, raste aktive 67
 • Manastir 183, raste aktive 75
 • Kavadar 148, raste aktive 106
 • Resnjë 146, raste aktive 9
 • Koçan 128, raste aktive 34
 • Probishtip 69, raste aktive 19
 • Makedonski Brod 65, raste aktive 49
 • Demir Hisar 53, raste aktive 32
 • Strumicë 49, raste aktive 20
 • Vinicë 46, raste aktive 41
 • Radovish 37, raste aktive 9
 • Negotinë 35, raste aktive 11
 • Kriva Pallankë 28, raste aktive 5
 • Gjevgjeli 28, raste aktive 10
 • Krushevë 16, raste aktive 2
 • Kratovë 15, raste aktive 3
 • Berovë 13, raste aktive 8
 • Pehçevë 8, raste aktive 2
 • Valandovë 8, raste aktive 2
 • Dellçevë 8, raste aktive 3

 

Në 24 orët e fundit e fundit janë bërë 2.006 teste, ndërkaq që nga fillimi i pandemisë 12.128  teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close