fbpx

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës, njofton Portalb.mk.

Palët megjithatë thanë se do të bëjnë një përpjekje të dytë për të arritur një zgjidhje nesër në Komunën e Bogoviës.

Ndryshe, banorët e vendbanimin Siniçan kanë filluar të punojnë që një muaj më herët por, gati tre javë policia nuk lejon të vazhdojnë punimet. Në lidhje me këtë mund të lexoni edhe : Përpjekje e pasuksesshme për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan, policia në vendin e ngjarjes! dhe Situata në Siniçan, Policia pret urdhër me shkresë nga Prokuroria për t’u tërhequr nga vendi ku punohet ujësjellësi. 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button