Aleanca për Shqiptarët ende pret përgjigje nga Agjencia për Revizion për furnizimet e Komunës dhe Spitalit të Tetovës (Dokument)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *