fbpx

Fondi për Inovacion: Grante fituan familjarët e Veles Samakit, Asaf Ademit, Jovan Donevit dhe Cvetanka Llaskovës

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *