Gazetari me protestë ndaj Selmanit dhe Popovskit: Kjo është dyfytyrësi, për çfarë liri në media flasim me 300 euro rrogë? (Video)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *