Shoqata e gazetarëve: të shkarkohen “njerëzit” e BDI-së dhe VMRO-së që zgjodhën drejtorin e ri të MRTV-së

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *