A do të mbyllen apo ende kalkulohet për vendin e “Merkos” dhe “Aleancës”? Ja çfarë thonë nga Qeveria e Maqedonisë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *