fbpx

“Veçer” dhe Ivona Talevska i kanë kërkuar falje Jovçe Remenskit në ballinën gazetës

Kështu duket ballina e gazetës ditore “Veçer”. Falje për përhapjen e dezinformatave dhe shpifjeve pas publikimeve sensacionaliste se gjoja se “ata të parët marrin informata”, ndërsa me sa duket “të fundit kuptojnë”, se drejtësia vjen, njofton Portalb.mk.

“Nesër jam në seancë gjyqësore me MAN që mbetet në mbrojtje të autorës së shpifjeve dhe pastaj kryeredaktores së “Veçer” Ivona Talevska e cila publikoi shpifje shtesë.

Ishin të habitur si agjenci nga statusi im i atëhershëm në facebook, gjegjësisht se si kam mundur të them se “I. T do të përgjigjet dy herë”. Dhe ja  – si autor i tekstit të shpifjeve dhe pastaj si redaktor. Le ta blejnë “Veçer” ta njihni të dytin..”, tha Remenski.

“Shpresoj që nesër do t’i shoh në gjykatë”, statusi i deputetes Frosina Remenski në facebook.

Domethënë, në numrin e gazetës “Veçer”, në faqen e parë është vendosur falja në gazetën e ish-kryeredaktores, Ivona Taleska deri te bashkëshorti i deputetes Jovçe Remensi që është i punësuar në MPB.

Talevska kërkon falje për tekstin në të cilin ka shpikur për Remenskin se personalisht ia ka dhënë bisedat e përgjuara Zoran Bozhinovskit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button