fbpx

LR PDSH : Misioni i PSP pa ngritjen e aktakuzave për “Monstrën” dhe “Lagjen Trimave”, i pakompletuar dhe i pa suksesshëm! 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *