fbpx

Avokati Pançevski: Trajko Veljanovski është i përzier në rastin “Monstra” (VIDEO)

Avokati Ignat Pançevski, në emisionin “Moj termin” të Ognen Janevskit, tha se ekziston bisedë telefonike në të cilën, udhëheqësi aktual i seancës konstituive të Kuvendit është drejtpërdrejt i lidhur me rastin e Liqenit të Smillkovës – “Monstra”.

Në bisedë, avokati Pançevski thotë se është biseduar që të fshihen gjurmët nga masakra në Liqenin e Smillkovës në të cilën u vranë pesë persona maqedonas, ndërkaq më vonë në seancë gjyqësore u dënuan gjashtë shqiptarë, pas së cilës u ngrit revolt i madh në opinion dhe akuza për proces të montuar.

LEXO: “Monstra” – 5 vjet nga vrasja e pesëfishtë në Liqenin e Smillkovës (FOTO+VIDEO)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button