Osmani: Talat Xhaferi kandidati i vetëm për kryetar të ri të Kuvendit të Maqedonisë

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Pak si zorte!!!? Sipas asaj qe po ndodh dhe perfolet, S’ka me lene Vmro asnjehere!!!?
    Ndersa Bdi eshte shume shume e etshme per pushtet qe se ka patue asnjehere ,pa marre parasysh se cfare cmimi do tè paguajne Shqiptaret…

  2. Pak si zorte!!!? Sipas asaj qe po ndodh dhe perfolet, S’ka me lene Vmro asnjehere!!!?
    Ndersa Bdi eshte shume shume e etshme per pushtet (qe se ka patur asnjehere) ,pa marre parasysh se cfare cmimi do tè paguajne Shqiptaret…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *