Gruevski vizitoi në spital Petrovin

Kryetari i VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevski mbrëmë ka vizituar në spital kryetarin e Kongresit Botëror Maqedonas (KBM) dhe ideatorin e kryqit gjigant në Butel, Todor Petrov.

Siç bëhet e ditur, Gruevski është interesuar për gjendjen shëndetësore të tij, dhe për incidentin se si ka ndodhur kur ai është goditur nga personat siç thuhet të panjohur.

Bashkë me Gruevskin ka me të ka qenë edhe kryetar i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski.

Kryetari Kongresit Maqedonas, Todor Petrov, dje është sulmuar fizikisht nga persona të panjohur në zyrën e tij pas ceremonisë së shenjtërimit të kryqit në lagjen Butel të Shkupit.

 

 

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button