Zgjedhjet në BE, po ndodh kthesë e votuesve evropianë kah e djathta, një thirrje për zgjim apo realitet i ri politik?

Analizë speciale për Portalb.mk nga Malinka Ristevska Jordanova, Instituti për Politika Evropiane. Me afrimin e zgjedhjeve në Bashkimin Evropian, anketimet e opinionit publik për zgjedhjet po bëhen gjtihnjë e më të shpeshta dhe gjithnjë e më aktuale. Pavarësisht nga ndryshimet në rezultatet e anketimeve,  në varësi të realizuesve dhe kohës në të cilën janë kryer, parashikimet për … Continue reading Zgjedhjet në BE, po ndodh kthesë e votuesve evropianë kah e djathta, një thirrje për zgjim apo realitet i ri politik?