Përpjekje për një narrativë të re ruse

Në dy shekujt e fundit Ballkani Perëndimor ka qenë rajoni më i trazuar në Evropë. Kanë qenë disa faktorë që kanë kontribuar që Ballkani të jetë një pikë e nxehtë. Faktorët e brendshëm ishin vetë kombet e rajonit me synimet shekullore për formimin e shteteve kombëtare, dhe nga ana tjetër ishin politikat e Fuqive të … Continue reading Përpjekje për një narrativë të re ruse