Përballja me të kaluarën

Kur jehona për vëllazërinë ortodokse, kujtimet nga luftërat e së kaluarës dhe fuqia e propagandës janë në rritje veçanërisht në Ballkan dhe Evropën Lindore, gjithmonë priremi të mendojmë se diçka jo e mirë mund të ndodhë. Njësitë speciale të ushtrisë serbe janë parë afër Banjskës, ka njoftuar kryeministri i Kosovës, Albin Kurti. Presidenti serb Aleksandër … Continue reading Përballja me të kaluarën