Pavarësisht dallimeve mes aleatëve, diplomacia gjermane tregon interes të madh për Ballkanin 

Ministrja e Jashtme gjermane Annalena Baerbock vizitoi Sarajevën dhe Podgoricën. Gjatë takimit me zyrtarë të lartë të të dyja qeverive ajo theksoi nevojën për përshpejtimin e reformave të brendshme, sigurinë dhe anëtarësimin e shteteve në BE si domosdoshmëri kundër kërcënimeve të kohës. Pas SHBA-së dhe Britanisë së Madhe, Gjermania është shteti tjetër kryesor dhe vendimtar … Continue reading Pavarësisht dallimeve mes aleatëve, diplomacia gjermane tregon interes të madh për Ballkanin