Konkurrenca në një zonë të ngushtë gjeopolitike

Ndërsa pasiguria vazhdon në mbarë globin, në Evropë dhe veçanërisht në Ballkan, debati nëse qeveritë do të t’i përmbushin premtimet e dhëna para zgjedhore mbeten për tu parë. Ndërkohë, disa ngjarje në Bosnjë e Hercegovinë, Kosovë, Maqedoni të Veriut dhe Serbi kanë qenë të rëndësishme dhe me ndikim që aktorët tjerë gjeopolitik të angazhohen në … Continue reading Konkurrenca në një zonë të ngushtë gjeopolitike