Dezinformimi i huaj synon dobësimin e institucioneve demokratike 

Në një mjedis global të fluksit të pakontrolluar të informacionit, manipulimi i opinionit publik është i pandalshëm, duke filluar nga SHBA, BE dhe Ballkani Perëndimor. I gjithë manipulimi i huaj është i përqendruar në dobësimin e institucioneve demokratike, por disa zgjidhje që shtetet mund të ofrojnë mund t’i zvogëlojnë efektet negative. Pasi SHBA, BE dhe një pjesë … Continue reading Dezinformimi i huaj synon dobësimin e institucioneve demokratike