Dezinformimi digjital në prag të zgjedhjeve

Paralelisht me fushatën për zgjedhjen e kandidatëve presidencialë dhe kalkulimet partiake për zgjedhjet parlamentare të prillit, në Maqedoninë e V., një valë e re e dezinformatave politike si pjesë e dezinformatave digjitale ka filluar të nxehë konkurrencën politike dhe emocionale të grupeve etnike. Jemi mësuar që dezinformimi në dhjetë vitet e fundit të ketë burimin … Continue reading Dezinformimi digjital në prag të zgjedhjeve