fbpx

Përfundoi e qetë protesta në Shkup, kërkohet drejtësi (FOTO+VIDEO)

14: 50 Ka përfunduar protesta sot në Shkup në të cilën familjarët e të akuzuarve dhe banorët shqiptar të Shkupit kërkojnë drejtësi për rastin “Monstra” i cili dyshohet të jetë i montuar. Edhe eksperët, avokatët mbrojtës dhe opinioni mendon që është proces i montuar, lexo më poshtë:
LEXO : ‘Monstra’ fjala e fundit e avokatit: Nuk ka dëshmi për dënim të akuzuarve!
LEXO: Vetëm në Strasburg ‘Rasti Monstra’ mund të gjejë drejtësinë
LEXO : Shasivari: ‘Monstra’, proces i montuar dhe monstruoz
LEXO : Najçevska: Prokuroria nxit urrejtje

14:40 Protesuesit ndalen para ministrisë së Jashtme

14:30 Protestuesit janë para Gjykatës themelore në Shkup


Flet vëllai i të akuzuarit Fejzi Azirit


14:00 Qindra qytetarë duke brohoritur kanë filluar protestën kundër rasteve të montuara në Maqedoni.
Pas namazit të xhumasë ato janë drejtuar rrugës kah Bit Pazari ku njëkohësisht kalimtarë të rastit ju bashkangjiten në protestë.

Foto nga protestat

Foto nga protestat

Foto nga protestat

Foto nga protestat

Foto nga protestat

Protesta pritet të përfundojë para Gjykatës së shkupit. Organizatorë të protestës janë vet populli, por i paraprijnë familjarët e të akuzuarve në rastet e montuara.

Foto nga protestat

Lajme të ngjashme

Back to top button