E dëmtoi buxhetin e Maqedonisë së Veriut me rreth 30 mijë euro, Policia e paditi 48 vjeçarin

Policia e Maqedonisë së Veriut ka paraqitur kallëzim penal ndaj 48 vjeçarit nga Shkupi për shmangie të tatimit gjatë pranimit të mjeteve gjatë katër viteve të fundit, transmeton Portalb.mk.

“Në periudhën prej vitit 2018, 2019, 2020 dhe 2021, ka pranuar të mjete financiare dhe nuk i ka raportuar sit ë ardhura personale dhe nuk ka dorëzuar Tatimin Vjetor deri te Drejtoria për të Ardhura Vjetore”, sqarojnë nga Policia.

Në vitin 2018, 48 vjeçari R.T. ka pranuar 34 470 euro, në vitin 2019 ka pranuar 68 976 euro, në vitin 2020 ka pranuar 925 850 denarë dhe 104 100 euro, ndërsa në vitin 2021 ka pranuar 71 000 euro.  Ai gjatë pranimit të këtyre mjeteve nuk ka pranuar tatimin personal prej 10 për qind.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button