Ndershmëria është njëra prej shumë rrugëve, por dallon

“Ndershmëria është njëra prej shumë rrugëve. Dallon nga të tjerat sepse është rruga e duhur, dhe është e vetmja në të cilën nuk humbet kurrë”.

Mary Harrison McKee, vajza e presidentit të 23-të të SHBA-së.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button