RMV, në mesnatë shtrenjtohet dizeli

Çmimi i dizelit do të shtrenjtohet, ndërkaq i benzinave do të lirohet, kështu vendosi Komisioni Rregullator i Energjetikës, njofton Portalb.mk.

Sipas vendimit, benzina do të lirohet për 1 denarë, gjegjësisht gjysmë denarë, ndërkaq Eurodizeli dhe vaji ekstra i lehtë do të shtrenjtohen për 1 denarë.

Çmimet e derivateve prej mesnatës

  • Eurosuper BS 95: 94 denarë për litër
  • Eurosupber BS 98: 86 denarë për litër
  • Eurodizel: 91 denarë për litër
  • Vaji ekstra i lehtë: 87,5 denarë për litër
  • Mazuti: 49,768 denaër për kilogram

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button