Tre anëtarët e rinj të Këshillit Gjyqësor të RMV-së dhanë deklarata solemne në Kuvend

Anëtarët e sapozgjedhur të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mirjana Radevska-Stefkova, Zoran Gerasimovski dhe Ivica Nikolovski dhanë solemne para kryetarit të Kuvendit, transmeton Portalb.mk.

Gjyqtarët Radevska-Stefkova, Gerasimovski dhe Nikolovski hyjnë në Këshillin Gjyqësor, pasi kanë marrë mbështetjen më të madhe nga kolegët e tyre në zgjedhjet e 14 shtatorit.

Ata do të zëvendësojnë tre anëtarët e deritanishëm të Këshillit Gjyqësor, Kiro Zdravev, Gordana Spireska dhe Zoran Teofiloski, të cilët dolën në pension.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button