fbpx

“UPSHIFT”, thirrje për nxënësit e shkollave të mesme për eko-inovacione për ajrin: Fitoni 120.000 denarë

“LEAD” në kuadër të programit “UPSHIFT” ka hapur thirrje për nxënësit e shkollave të mesme për temën e cilësisë së ajrit në RMV.

“Si është cilësia e ajrit në komunën tuaj? Çfarë novacion social do të propozonin të rinjtë për të reduktuar ndotjen e ajrit? Formoni një ekip prej 5 moshatarë, përshkruani problemin/sfidën lidhur me cilësinë e ajrit dhe aplikoni për shpërblim prej 120.000,00 denarë për zbatimin e zgjidhjes inovative”, thuhet në thirrjen e UPSHIFT.

Për më shumë informacion rreth vetë thirrjes, bashkohuni në sesionin informativ online që do të mbahet më 13.09 nga ora 12.00 në ZOOM.

Të interesuarit mund të regjistrohen: KËTU.

Ndryshe, “UPSHIFT” është një program inovacioni social i bazuar në adresimin e nevojave të shkollave të mesme dhe komunitetit lokal në fushën e ndryshimeve klimatike dhe mbrojtjes së mjedisit. Përmes programit, studentët do të kenë mundësinë të përvetësojnë:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button