U shua zëri i aktorit të animacionit kult “La linea” (VIDEO)

Në moshën 85 vjeçare ndërroi jetë aktori italian Carlo Bonomi (mars 1937 – gusht 2022), aktor i specializuar për dublim dhe huazim të zërit të tij karakteristik për projekte të ndryshme filmi dhe animacione, njofton Portalb.mk.

Bonomi duke dubluar Pingu-n

Në vendin tonë zëri i tij është i njohur për të gjithë fansat e La linea.

Bonomi gjithashtu huazoi zërin e tij edhe për filmin e njohur të animuar Pingu. Bonomi vdiq në moshën 85 vjeçare në Milano.

Mund ta rikujtoni zërin dhe punën e këtij aktori duke ndjekur këto video.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button