fbpx

RMV, paraburgim për 33 vjeçarin në lidhje me vjedhjen e disa pikturave në vlerë afër 1 milion denarë

Prokuroria Themelore Publike ka kërkuar paraburgim për 33 vjeçarin e dyshuar për vjedhjen e 16 pikturave. Ai veprën e njëjtë e kishte kryer edhe më herët këtu dhe Gjermani, transmeton Portalb.mk.

“Procedurë ndaj një 33 vjeçari të dyshuar për kryerjen e veprës penale – vjedhje e rëndë, në bazë të nenit 236, paragrafi 1, pika 1 – në lidhje me nenin 45 nga Kodi Penal”, raportoi Prokuroria Themelore Publike.

Më 26 dhe 27 qershor kishte tentuar të hyn në një librari në Shkup ku kishte vjedhur 16 piktura të cilat gjithsej vlerësohen 984 000 denarë. Në ditën e parë kishte marrën 6, ndërsa të nesërmen 10.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button