fbpx

Ky është orari i linjave verore të Transportit Publik “Tetova Transport” (Foto)

Ndërmarrja e transportit publik në Tetovë, “Tetova Transport” që sot një javë filloi me regjimin veror të linjave, ndërkaq më poshtë ju përcjellim orarin e linjave gjatë kësaj periudhe, transmeton Portalb.mk.

Linjat dhe oraret janë si vijon:

  • Linja nr. 1 (UEJL- STACIONI I AUTOBUSËVE-UEJL)

Nisja nga:

“UEJL” – “ULTRA” – “TOK 2000” – “MOBILJE ANTILLOP” – “MAK PETROL” – “SHIPADI” – “ROTRING” – “XHAMIA E LARME” – “GJYGJI” – “FITNES ARENA” – “TTK BANK” – “AGROKALISHTA” – “VERO XHAMBO” – “STACIONI I AUTOBUSËVE”.

Kthimi nga:

“STACIONI I AUTOBUSËVE” – “PALLMA MALL” – “VERO XHAMBO” – “RONALDO” – “PALLATI I KULTURËS” – “SHPARKASE BANK” – “GJYGJI” – “XHAMIA E LARME” – “ËMBËLTORE MOSTAR” – “SHIPADI” – “MAK PETROL” – “ANTILLOP MOBILJE” – “BEXHETI KOMPANI” – “MOLINO” – “UEJL”.

Orari për linjën 1:

  • Linja nr. 2 (F. XHEPÇISHT – UEJL –F. XHEPÇISHT)

Nisja nga:

“F.XHEPÇISHT” – “F.POROJ” – “XHAMIA DRENOVEC” – “SH.M.K. 7 MARSI” – “R. KURTISHI (STADIUMI)” – “KAZERMA” – “TETOVARJA” – “RONALDO” – “GJYGJI” – “XHAMIA E LARME” – “ËMBËLTORE MOSTAR” – “SHIPADI” – “MAK PETROL” – “MOBILJE ANTILLOP” – “BEXHETI KOMPANI” –“MOLINO” – “UEJL”.

Kthimi nga:

“UEJL” – “ULTRA” – “TOK 2000” – “BEXHETI KOMPANI” – “HIT MOBILJE” – “MAK PETROL” – “SHIPADI” – “ROTRING” – “XHAMIA E LARME” – “GJYGJI” – “FITNES ARENA” – “TTK BANK” – “AGROKALISHTA” – “TETOVARJA” – “KAZERMA” “STADIUMI I QYTETIT” – “SH.M.K. “7 MARSI” – “XHAMIA DRENOVEC” – “F.POROJ” – “F.XHEPÇISHT” .

Orari i linjës 2:

  • Linja nr. 3 (REÇICA E MADHE – STACIONI I AUTOBUSËVE – REÇICA E MADHE)

Në çdo 1 orë e 10 minuta, duke filluar nga ora 07:00’ deri më 19:30′

Nisja nga:

“STACIONI I AUTOBUSËVE” – “VERO JAMBO” – “RONALDO” – “PALLATI I KULTURËS” – “SHPARKASE BANK” – “GJYGJI” – “XHAMIA E LARME” – “ËMBËLTORE MOSTAR” – ”VARREZAT (MARKET OAZA)” – “ARABATI B.T.” – “RESTORANT KURTISHI” – “VARREZAT R. E VOGËL” – “SH.F. PËRPARIMI” – “AMBULANCA REÇIC E M.”.

Kthimi nga:

“AMBULANCA R.M.” – “SH.F.PËRPARIMI” – “VARREZAT R. E VOGËL” – “RESTORANT “KURTISHI” – “ARABATI B.T.” – “VARREZAT (MARKET OAZA)” – “ROTRING” – “XHAMIA E LARME” – “GJYGJI” – “FITNES ARENA” – “TTK BANK” – “AGROKALISHTA” – “VERO JAMBO” – “STACIONI I AUTOBUSËVE”.

Orari i linjës 3:

Nga ndërmarrja njoftojnë se për shkak se ditën e enjte te varrezat e qytetit është dita e tregut, linja numër 3 “REÇICA E MADHE – STACIONI I AUTOBUSËVE – REÇICA E MADHE” do të qarkulloj përmes rrugës së Ilindenit.

Më tepër informata mund të gjeni në ueb-faqen e Tetova Transport: https://tetovatransport.mk/

Planin e punës të plotë dhe orarin më në detaje e gjeni duke klikuar KËTU.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button