fbpx

Përcaktimi i qëllimit…

 “Përcaktimi i qëllimit është fillimi i arritjes”

Clement Stone, biznesmen amerikan, filantrop dhe autor i librit New Thought.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button