fbpx

Ata që të duan pa të njohur mirë akoma…

Mos ua ki besën atyre që të duan pa të njohur mirë akoma.

Philip Stanhope, burrështetas dhe diplomat britanik.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button