fbpx

FRI me aktivitete humanitare për familjet në nevojë

Forumi Rinor Islam organizon shportën e Ramazanit, për pëkrahje dhe mbështetje të familjeve në nevojë, transmeton Portalb.mk.

“Mbushe një shportë edhe për nevojtarët” është motoja me të cilen FRI organizon këtë aktivitet.
Të gjithë të interesuarit mund të dhurojnë donacione të cilat do mbushin shporta me nga 1500 den për nevojatarët”, thuhet në kumtesë.

Më tej theksohet se, shportën e Ramazanit mund ta dhuroni në Kumanovë, Tetovë dhe Prilep, si dhe në llogarinë e FRI-së.

Foto: FRI

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button