Guvernatorja sqaroi që në Maqedoninë e Veriut nuk ka banka nga Rusia dhe Ukraina

Në Maqedoninë e Veriut nuk ka banka nga dy vendet që tashmë janë në luftë, Ukraina dhe Rusia, transmeton Portalb.mk.

“Nuk ka banka në Maqedoninë e Veriur me pronarë nga Rusia ose Ukraina, në këtë aspekt nuk ja rrezik dhe mundësi të ndikojë në stabilitetin e sistemit bankar”, deklarpi guvernatorja Anita Angellovska – Bezhoska.

Ajo vlerësoi që denari për momentin është stabil, duke theksuar që kursi idenarit është stabil.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button