fbpx

Rusët frikësohen nga kolapsi i mundshëm financiar​

Njerëzit në Moskë dhe qytete të tjera ruse krijuan radhë të gjata para automatëve të bankave për të nxjerrë para në kesh, transmeton REL.

Radhë të gjata të qytetarëve u krijuan në mbarë Rusinë sidomos gjatë vikendit nga frika e një kolapsi të mundshëm financiar në këtë shtet, i cili prej 24 shkurtit ka nisur një operacion të gjerë ushtarak për pushtimin e Ukrainës.

Frika te popullata ruse është shtuar pas vendosjes së sanksioneve të shumta ekonomike ndaj Rusisë duke përfshirë vendimin për përjashtim nga sistemi global i pagesave i njohur si SWIFT.

  • Për konfliktin e ditës së tretë (26.02.2022) Rusi-Ukrainë LEXO KËTU
  • Për konfliktin e ditës së dytë (25.02.20200) Rusi-Ukrainë LEXO KËTU
  • Për konfliktin e ditës së parë (24.02.2022) Rusi-Ukrainë LEXO KËTU

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button