fbpx

RMV, përsëri mbi dy mijë raste të reja me kovid për 24 orë, ndërsa ulet numri i viktimave

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 2 051 raste të reja me Covid-19 nga 6 353 testime të kryera, ndërsa 276 janë infektuar përsëri. Ndërkohë u regjistruan 747 pacientë të shëruar dhe 14 viktima, prej të cilëve 7 nga sistemi Termini Im, njofton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë dy persona (82 dhe 86v), dy nga Manastiri (48 dhe 65v), një nga Kriva Pallanka (76v), Prilepi (77v) dhe Ohri (70v). Në sistemin Termini Im janë regjistruar edhe shtatë pacientë që kanë ndërruar jetë nga 8 janari deri më 14 janar: dy nga Shkupi, dy nga Gostivari, një nga Gjevgjelia, Strumica dhe Tetova.

Rastet e reja:

 • Shkup – 1.027,
 • Manastir – 170,
 • Prilep – 107,
 • Kumanovë – 86,
 • Strumicë – 55,
 • Tetovë – 49,
 • Ohër – 48,
 • Shtip – 47,
 • Kavadar – 45,
 • Gostivar 43
 • Koçani – 43,
 • Gjevgjeli – 39,
 • Kërçovë, 32
 • Veles – 32,
 • Radovish – 30,
 • Strugë – 24,
 • Dellçevë – 22,
 • Sveti Nikolla – 21,
 • Resnjë – 19,
 • Negotinë – 15,
 • Kratovë – 14,
 • Vallandova – 12,
 • Berovë, 10
 • Bogdanci 10
 • Demir Hisar – 10,
 • Kriva Palanka 8
 • Krusheva – 8,
 • Demir Kapija – 6,
 • Pehçeva – 5,
 • Probishtip – 4,
 • Makedonska Kamenica – 3,
 • Makedonski Brod – 2,
 • Dibra, 1
 • Vinica 1
 • Dojran – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 473,
 • Manastir – 47,
 • Kumanovë – 39,
 • Ohër – 30,
 • Kavadar – 29,
 • Prilep – 27,
 • Gostivar – 18,
 • Veles – 13,
 • Struga – 9,
 • Gjevgjeli – 8,
 • Shtip – 7,
 • Strumicë 6
 • Dellçeva 6
 • Resnja – 6,
 • Koçani – 5,
 • Radovishi 4
 • Vinica – 4,
 • Krusheva 3
 • Probishtipi – 3,
 • Negotina, 2
 • Makedonski Brod 2
 • Dibra – 2,
 • Kërçova, 1
 • Vallandova, 1
 • Bogdanci 1
 • Dojran – 1

Rastet aktive:

Shkup 112551, Aktiv 9714
Kumanovë 14033, Aktiv 709
Prilep 12201, Aktiv 1040
Tetovë 11819, Aktiv 331
Manastir 11483, Aktiv 1638
Gostivar 8413, Aktiv 258
Kavadar 8098, Aktiv 445
Veles 7955, Aktiv 343
Ohër 7537, Aktiv 564
Shtip 7185, Aktiv 298
Strumicë 6782, Aktiv 393
Kërçovë 4666, Aktiv 276
Koçani 4385, Aktiv 216
Strugë 4179, Aktiv 204
Gjevgjeli 3353, Aktiv 293
Negotinë 2872, Aktiv 183
Sveti Nikolla 2290, Aktiv 113
Resnjë 2136, Aktiv 202
Kriva Pallankë 2105, Aktiv 119
Radovish 2070, Aktiv 221
Dellçevë 1627, Aktiv 121
Berovë 1571, Aktiv 83
Dibër 1480, Aktiv 15
Vinicë 1230, Aktiv 35
Probishtip 1217, Aktiv 54
Valandovë 1225, Aktiv 148
Kratovë 845, Aktiv 55
Krushevë 780, Aktiv 150
Bogdanci 776, Aktiv 71
Demir Hisar 723, Aktiv 67
Makedonski Brod 602, Aktiv 44
Makedonska Kamenica 465, Aktiv 33
Demir Kapija 462, Aktiv 24
Pehçevë 392, Aktiv 27
Dojran 196, Aktiv 11

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej  1.723.835 teste për Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 249.704, numri i të shëruarve është 223.053, numri i të vdekurve është 8.153, ndërsa numri i rasteve aktive është 18.498.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button