fbpx

RMV, mbi 2 mijë raste të reja me kovid gjatë 24 orëve të fundit, ndërkohë u regjistruan 24 vdekje

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 2 269 raste të reja me Covid-19 nga  7 038 testime të kryera, ndërsa 310 janë infektuar përsëri. Ndërkohë u regjistruan 1 420 pacientë të shëruar dhe 24 viktima, prej të cilëve 11 nga sistemi Termini Im, njofton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë pesë persona (64, 66, 68, 79 dhe 82v), tre nga Strumica (58, 61 dhe 66v), dy nga Kavadari (52 dhe 87v) dhe një nga Kumanova (73v), Struga (77v) dhe Ohri (54v). Në sistemin Termini Im u regjistruan edhe 11 pacientë që kanë ndërruar jetë prej 3 janarit deri më 16 janar: katër nga Gjevgjelia, dy nga Strumica, Struga, Kërçova dhe një nga Bogdanci.

Rastet e reja:

 • Shkup – 1.169,
 • Manastir – 183,
 • Prilep – 165,
 • Kumanovë – 88,
 • Kavadar – 56,
 • Gjevgjeli – 48,
 • Ohër – 44,
 • Tetovë – 43,
 • Strumicë – 35,
 • Koçani – 34,
 • Gostivar, 33
 • Veles 33
 • Kërçova – 33
 • Resnje 32
 • Struga – 31,
 • Negotina – 26,
 • Kriva Planka, 24
 • Radovishi 24
 • Berova – 24,
 • Dellçeva – 19,
 • Valandova – 15,
 • Demir Hisar – 14,
 • Sveti Nikollë 13
 • Kratovë – 13,
 • Shtip 11
 • Krushevë – 11,
 • Makedonski Brod – 9,
 • Vinica 8
 • Makedonska Kamenica – 8,
 • Pehçeva – 7,
 • Probishtip, 5
 • Bogdanci 5
 • Dojran – 5,
 • Demir Kapi – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi 790,
 • Manastiri 124,
 • Prilepi 86,
 • Ohri 76,
 • Kavadari 40,
 • Kumanova 27,
 • Shtipi 26,
 • Strumica 23,
 • Gjevgjelia, 22
 • Velesi 22
 • Kërçova 22,
 • Resnja 15
 • Negotina – 15,
 • Valandova – 14,
 • Tetova – 13,
 • Koçani – 12,
 • Dellçeva – 11,
 • Struga – 10,
 • Gostivar – 9,
 • Radovish – 8,
 • Kriva Palanka, 7
 • Sveti Nikolla, 7
 • Krusheva 7
 • Makedonski Brod – 7
 • Probishtip 5
 • Demir Hisari 4
 • Vinica – 4,
 • Makedonska Kamenica 3
 • Pehçeva – 3,
 • Berova, 2
 • Bogdanci 2
 • Demir Kapi – 2,
 • Dojrani 1
 • Dibra – 1

Rastet aktive:

Shkup 111527, Aktiv 9167
Kumanovë 13947, Aktiv 662
Prilep 12093, Aktiv 960
Tetovë 11770, Aktiv 283
Manastir 11312, Aktiv 1516
Gostivar 8372, Aktiv 237
Kavadar 8050, Aktiv 426
Veles 7926, Aktiv 327
Ohër 7490, Aktiv 548
Shtip 7139, Aktiv 259
Strumicë 6727, Aktiv 345
Kërçovë 4634, Aktiv 245
Koçani 4342, Aktiv 178
Strugë 4156, Aktiv 190
Gjevgjeli 3317, Aktiv 266
Negotinë 2858, Aktiv 171
Sveti Nikole 2269, Aktiv 92
Resnjë 2118, Aktiv 189
Kriva Pallankë 2097, Aktiv 112
Radovish 2040, Aktiv 195
Dellçevë 1604, Aktiv 104
Berovë 1562, Aktiv 74
Dibër 1479, Aktiv 16
Vinicë 1229, Aktiv 38
Probishtip 1213, Aktiv 53
Valandovë 1212, Aktiv 136
Kratovë 831, Aktiv 41
Krushevë 772, Aktiv 145
Bogdanci 763, Aktiv 59
Demir Hisar 715, Aktiv 60
Makedonski Brod 599, Aktiv 43
Makedonska Kamenica 462, Aktiv 30
Demir Kapija 456, Aktiv 18
Pehçevë 387, Aktiv 22
Dojran 195, Aktiv 11

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej  1.717.482 teste për Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 247.663, numri i të shëruarve është 222.306, numri i të vdekurve është 8.139, ndërsa numri i rasteve aktive është 17.218.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button