fbpx

RMV, dyfish më shumë raste të reja sesa të shëruar nga Kovid-19, ndërkohë u regjistruan 15 vdekje

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 766 raste të reja me Covid-19 nga  3 748 testime të kryera, ndërsa ndërsa 86 janë infektuar përsëri. Ndërkohë u regjistruan 1.276 pacientë të shëruar dhe 15 viktima, njofton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë katër persona (63, 65, 80 dhe 81v), dy nga Manastiri (80 dhe 82v), një nga Ohri (58v), Gjevgjelia (72v) , Kavadari (67v), Kriva Pallanka (74v), Koçani (48v) dhe Demir Hisari (82v). Në bazë të sistemit Termini Im u regjistruan edhe tri pacientë që kanë ndërruar jetë deri më 11 janar.

Rastet e reja:

 • Shkup – 521,
 • Manastir – 33,
 • Kumanovë – 32,
 • Strumicë – 23,
 • Kavadar – 20,
 • Prilep – 19,
 • Shtip – 17,
 • Ohër – 16,
 • Strugë 9
 • Gjevgjeli – 9,
 • Kërçovë 8
 • Resnjë – 8,
 • Veles – 7,
 • Gostivar – 6,
 • Tetova – 5,
 • Sveti Nikollë, 4
 • Probishtip, 4
 • Vallandova 4
 • Kratovë – 4,
 • Negotina 3
 • Kriva Pallanka – 3,
 • Radovish, 2
 • Bogdanci 2
 • Demir Hisar – 2,
 • Dellçevë, 1
 • Dibër, 1
 • Makedonski Brod, 1
 • Demir Kapi 1
 • Makedonska Kamenica  1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi 339,
 • Manastiri 26,
 • Prilepi 23,
 • Kavadari 18,
 • Tetova 14,
 • Shtipi 11,
 • Kumanova, 8
 • Gjevgjelia 8
 • Kriva Pallanka 8,
 • Strumicë 6
 • Velesi 6,
 • Kërçovë 4,
 • Valandova 3
 • Radovishi – 3,
 • Negotina – 2,
 • Ohri, 1
 • Resnja, 1
 • Gostivari, 1
 • Sveti Nikolla, 1
 • Bogdanci, 1
 • Koçani 1
 • Vinica – 1

Rastet aktive:

Shkup 110354, Aktiv 8788
Kumanovë 13860, Aktiv 603
Prilep 11931, Aktiv 884
Tetovë 11730, Aktiv 256
Manastir 11133, Aktiv 1461
Gostivar 8340, Aktiv 214
Kavadar 7995, Aktiv 413
Veles 7894, Aktiv 318
Ohër 7446, Aktiv 581
Shtip 7128, Aktiv 274
Strumicë 6692, Aktiv 338
Kërçovë 4602, Aktiv 237
Koçani 4310, Aktiv 158
Strugë 4124, Aktiv 171
Gjevgjeli 3267, Aktiv 242
Negotinë 2830, Aktiv 158
Sveti Nikolla 2256, Aktiv 86
Resnjë 2086, Aktiv 172
Kriva Pallankë 2074, Aktiv 96
Radovish 2017, Aktiv 180
Dellçevë 1581, Aktiv 92
Berovë 1538, Aktiv 52
Dibër 1479, Aktiv 17
Vinicë 1220, Aktiv 33
Probishtip 1208, Aktiv 53
Valandovë 1197, Aktiv 135
Kratovë 818, Aktiv 28
Krushevë 760, Aktiv 140
Bogdanci 759, Aktiv 58
Demir Hisar 701, Aktiv 50
Makedonski Brod 589, Aktiv 40
Demir Kapija 455, Aktiv 19
Makedonska Kamenica 454, Aktiv 25
Pehçevë 380, Aktiv 18
Dojran 190, Aktiv 7

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej  1.710.444 teste për Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 245.398, numri i të shëruarve është 220.886, numri i të vdekurve është 8.115, ndërsa numri i rasteve aktive është 16.397.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button