fbpx

Bamirësia e vërtetë është më tepër se të lëshosh një monedhë në duart e lypësit

Bamirësia e vërtetë është më tepër se të lëshosh një monedhë në duart e lypësit; është të kuptosh se një shoqëri që prodhon lypës ka nevojë për ristrukturim.

Martin Luther King, aktivist amerikan dhe lider i shquar i Lëvizjes së të Drejtave Civile afrikano-amerikane

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button