fbpx

RMV, 8 të vdekur dhe 326 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 326 raste të reja me Covid-19 nga 2,562 testime të kryera, transmeton Portalb.mk.

Në 24 orëshin e fundit u regjistruan tetë persona të vdekur: treë nga Shkupi (77, 83 dhe 100), dy nga Prilepi (68 dhe 69) dhe nga qytetet në vijim nga një, Veles (71), Vinicë (57) dhe Kratovë ( 53). Të gjithë vdiqën në Spital.

Nga Moj Termin u raportuan 6 persona të tjerë, të cilët vdiqën në periudhën 25.10-11.12.2021. Të vdekurit janë tre nga Shkupi,  dy nga Tetova dhe një nga Struga. Të vdekurit janë të moshës 50 deri në 80 vjeç. Nga vdekjet e raportuara, 4 vdiqën në shtëpi dhe dy në spital.

Rastet e reja të infektimeve në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 145,
 • Prilep – 22,
 • Manastir – 21,
 • Kavadar dhe Ohër – nga 15,
 • Strumicë – 14,
 • Shtip – 12,
 • Kumanovë – 11,
 • Valalndovë – 9,
 • Radovish – 7,
 • Veles, Koçan dhe Kriva Pallankë – nga 6,
 • Kërçovë , Gjevgjeli dhe Negotini – nga 5,
 • Tetovë dhe Resnjë – nga 4,
 • Sveti Nikollë – 3,
 • Berovl, Probishtip dhe Bogdanci – nga 2,
 • Strugë, Dellçevë, Vinicë, Demir Hisar dhe Makedonski Brod – nga 1.

242 të shëruar u regjistruan nga:

 • Shkupi – 146,
 • Manastiri – 19,
 • Ohri – 10,
 • Prilepi, Kavadari, Kumanova dhe Velesi – nga 8,
 • Shtip – 6,
 • Gjevgjeli – 5,
 • Demir Hisar – 4,
 • Strumicë, Koçan  dhe Dellçeva – nga 3,
 • Kriva Pallankë dhe Resnje – nga 2,
 • Radovishi Kërçovë, Negotinë, Probishtipi, Vinicë, Krushevë dhe Demir Kapija – nga 1.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive:

 • Shkup- 2647
 • Kumanovë-158
 • Tetovë- 88
 • Prilep- 363
 • Manastir- 447
 • Gostivar- 20
 • Veles- 173
 • Kavadar- 264
 • Shtip- 102
 • Ohër- 215
 • Strumicë- 120
 • Kërçovë- 65
 • Koçan- 93
 • Strugë- 27
 • Gjevgjeli- 81
 • Negotinë-54
  Sveti Nikollë- 45
 • Kriva Pallankë- 58
 • Resnjë- 54
 • Radovish- 63
 • Berovë- 37
 • Dibër- 0
 • Dellçevë- 78
 • Vinicë- 12
 • Probishtip- 21
 • Valandovë- 50
 • Kratovë- 19
 • Bogdanci- 30
 • Demir Hisar- 37
 • Krushevë- 23
 • Makedonski Brod- 16
 • Demir Kapija- 1
 • Makedonska Kamenica- 25
 • Pehçevë- 6
 • Dojran- 6

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.509.665 testime të Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 220.169, numri i të shëruarve është 206.903, numri i të vdekurve është 7.768, ndërsa numri i rasteve aktive është 5.498.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button