fbpx

Maqedonia e Veriut regjistroi 8 viktima dhe mbi 400 raste të reja me korona virus

Maqedonia e Veriut ka regjistruar 419 raste të reja me koronavirus nga 3.285 testimet e bëra. Ministria e Shëndetësisë informoi se, në 24 orët e fundit tetë pacientë me korona virus kanë ndërruar jetë, ndërsa 211 të tjerë janë shëruar, transmeton Portalb.mk.

Po ashtu, në regjistrin për personat e vdekur me diagnozë Covid – 19 nga Termini im janë regjistruar 6 persona të vdekur nga data 15.11.2021 deri më 04.12.2021.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostifikuar me Covid – 19 në vend që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 218.194, numri i pacientëve të shëruar në 204.685, i të vdekurve në 7.688, dhe momentalisht ka  5.821 raste aktive.

Rastet e reja:

 • Shkup – 188
 • Prilep – 35
 • Kavadar – 35
 • Ohër – 28
 • Manastir – 27
 • Strumicë – 18
 • Shtip – 14
 • Kumanovë – 9
 • Veles – 8
 • Radovish – 8
 • Resnjë – 6
 • Kërçovë – 5
 • Koçan – 5
 • Berovë – 5
 • Tetove – 4
 • Negotinë – 4
 • Dellçevë – 4
 • Vallandovë – 3
 • Gostivar – 2
 • Gjevgjeli – 2
 • Probishtip – 2
 • Kratovë – 2
 • Strugë – 1
 • Sveti Nikollë – 1
 • Demir Hisar – 1
 • Krushevë – 1
 • Demir Kapi – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 135
 • Manastir – 18
 • Kavadar – 14
 • Kumanovë – 9
 • Shtip – 7
 • Ohër – 5
 • Koçan – 5
 • Veles – 3
 • Kratovë – 3
 • Bogdanci – 3
 • Resnjë – 2
 • Negotinë – 2
 • Tetovë – 1
 • Gjevgjeli – 1
 • Probishtip – 1
 • Strugë – 1
 • Sveti Nikollë – 1

Rastet aktive:

 • Shkup – 95478, Aktive 2746
 • Kumanovë –  12963, Aktive 191
 • Tetovë –  11352, Aktive 96
 • Prilep –  10383, Aktive 361
 • Manastir –  8878, Aktive 515
 • Gostivar –  8074, Aktive 21
 • Veles – 7362, Aktive 173
 • Kavadar –  7111, Aktive 256
 • Shtip –  6632, Aktive 119
 • Ohër –  6555, Aktive 209
 • Strumicë –  6156, Aktive 126
 • Kërçovë – 4236, Aktive 42
 • Koçan –  4033, Aktive 108
 • Strugë – 3911, Aktive 33
 • Gjevgjeli –  2814, Aktive 79
 • Negotinë – 2579, Aktive 44
 • Sveti Nikollë –  2127, Aktive 40
 • Kriva – Pallankë –  1913, Aktive 73
 • Resnjë –  1769, Aktive 61
 • Radovish – 1760, Aktive 66
 • Berovë –  1465, Aktive 72
 • Dibër –  1456, Aktive 1
 • Dellçevë –  1428, Aktive 105
 • Vinicë – 1161, Aktive 18
 • Probishtip –  1128, Aktive 25
 • Vallandovë – 959, Aktive 48
 • Kratovë –  778, Aktive 30
 • Bogdanci –  646, Aktive 19
 • Demir Hisar –  621, Aktive 50
 • Krushevë –  595, Aktive 34
 • Makedonski Brod –  503, Aktive 14
 • Demir Kapi –  426, Aktive 4
 • Makedonska Kamenica – 421, Aktive 27
 • Pehçevë  353, Aktive 10
 • Dojran –  168, Aktive 5

Deri më tani në vend janë bërë 1.491.973 teste për Covid – 19.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button