RMV, 13 të vdekur dhe 101 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik në 24 orët e fundit u regjistruan 101 raste të reja me Covid-19 nga 1,299 testime të kryera, transmeton Portalb.mk.

Në 24 orëshin e fundit u regjistruan13 persona të vdekur: 6 nga Shkupi (39, 71, 74, 77, 80 dhe 81), 2 nga Kumanova (75 dhe 80), një nga Berova (77), Manastiri (69), Velesi (71), Makedonska Kamenica (35) dhe Resnja (76). Të gjithë personat e raportuar vdiqën në spital.

Sipas Regjistrit të personave të vdekur me Covid-19 nga Moj Termin, janë raportuar 4 persona të vdekur me datë vdekje nga data 29.11.2021 deri më 04.12.2021. Personat e regjistruar të vdekur janë dy nga Shkupi, një nga Strumica dhe një nga Manastiri. Tre persona vdiqën në shtëpi dhe një në spital.

Infektimet me Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit:

 • Shkup – 59,
 • Kavadar – 10,
 • Manastir – 8,
 • Prilep – 7,
 • Shti – 3,
 • Tetovë, Gostivar, Veles, Koçan dhe Negotinë – nga 2,
 • Kërçovë, Resnjë, Vallandovë dhe Makedonski Brod – nga 1.

393 të shëruar u regjistruan nga:

 • Shkupi 123,
 • Manastiri dhe Ohri nga 37,
 • Kavadari 20,
 • Velesi dhe Kriva Pallanka nga19,
 • Prilepi 15,
 • Koçani 13,
 • Tetova dhe Kumanova  nga 12,
 • Shtip dhe Struga nga 9,
 • Kratova 7,
 • Resnja, Berova, Dellçeva dhe Demir Hisari nga 6,
 • Negotina, Vallandova dhe Radovishi nga  5,
 • Gjevgjelia, Sveti Nikole dhe Vinica  nga 3,
 • Strumica, Probishtipi, Bogdanci, Kamenica e Maqedonisë dhe Dojrani  nga 2,
 • Kërçova, Krusheva dhe Demir Kapia  nga 1.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive me Covid-19 në vend:

 • Shkup 2768
 • Kumanovë 201
 • Tetovë 103
 • Prilep 321
 • Manastir 521
 • Gostivar  19
 • Veles  176
 • Kavadar  228
 • Shtip 116
 • Ohër 200
 • Strumicë  118
 • Kërçovë  36
 • Koçani  112
 • Strugë 37
 • Gjevgjeli  83
 • Negotinë  45
 • Sveti Nikole  48
 • Kriva Pallankë  76
 • Resnjë  55
 • Radovish  53
 • Berovë 71
 • Dibër 2
 • Dellçevë 105
 • Vinicë 21
 • Probishtip  26
 • Valandovë  41
 • Kratovë 34
 • Bogdanci 22
 • Demir Hisar  49
 • Krushevë 32
 • Makedonski Brod 11
 • Demir Kapija 4
 • Makedonska Kamenica  27
 • Pehçevë  9
 • Dojran  5

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.485.944 testime për Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 217.400, numri i të shëruarve është 203.967, numri i të vdekurve është 7.658 dhe numri i rasteve aktive është 5.775.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button