fbpx

Drejtësia pa forcë është paaftësi, forca …

Drejtësia pa forcë është paaftësi, forca pa drejtësi është tirani.

Blaise Pascal, matematikan, fizikan, filozof dhe shkrimtar francez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button