fbpx

RMV, një 32-vjeçar në mesin e 19 të vdekurve nga COVID-19, 333 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar 333 raste të reja me COVID-19, 309 janë shëruar dhe 19 të tjerë kanë ndërruar jetë. Numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 215.009, të shëruarve 199.064, të vdekurve 7.547, ndërkaq për momentin ka 8.398 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 6 persona nga Shkupi (52, 66, 78, 79, 88 dhe 91v), 5 nga Manastiri (59, 69, 79, 80 dhe 86v), 2 nga Velesi (38 dhe 72v) dhe nga një nga Shtipi (71v), Probishtipi (89v), Kavadari (32v), Koçani (66), Gjevgjelia (58v) dhe Makedonska Kamenica (65v)”, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup – 152
 • Manastir – 33
 • Ohër – 20
 • Kavadari dhe Strumicë – nga 16
 • Prilep –14
 • Kumanovë dhe Dellçevë – 10
 • Veles – 8
 • Koçan, Sveti Nikollë dhe Resnjë – 7
 • Shtip – 6
 • Kriva Pallankë – 5
 • Tetova dhe Strugë – nga 4
 • Vinicë – 3
 • Gjevgjeli, Demir Hisar dhe Krushevë – nga 2
 • Kërçovë, Negotinë, Berovë, Kratovë dhe Demir Kapi – nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup – 107
 • Manastir – 52
 • Prilep – 22
 • Kumanovë – 16
 • Kavadar – 15
 • Koçan – 13
 • Veles – 10
 • Shtip – 9
 • Resnjë – 8
 • Berovë –7
 • Demir Hisar, Kërçova, Negotina dhe Radovishi – nga 6
 • Dellçevë dhe Kratovë – nga 5
 • Sveti Nikollë dhe Gjevgjeli – nga 4
 • Probishtip – 3
 • Vinicë – 2
 • Makedonska Kamenica, Gostivar dhe Pehçevë – nga 1

Numri i përgjithshëm i rasteve

 • Shkup 94010, Aktiv 3941
 • Kumanovë 12854, Aktiv 265
 • Tetovë 11311, Aktiv 162
 • Prilep 10154, Aktiv 425
 • Manastir 8604, Aktiv 668
 • Gostivar 8059, Aktiv 30
 • Veles 7276, Aktiv 340
 • Kavadar 6918, Aktiv 306
 • Shtip 6562, Aktiv 192
 • Ohër 6435, Aktiv 300
 • Strumicë 6090, Aktiv 165
 • Kërçovë 4221, Aktiv 82
 • Koçan 3982, Aktiv 194
 • Strugë 3898, Aktiv 64
 • Gjevgjeli 2780, Aktiv 138
 • Negotinë 2552, Aktiv 66
 • Sveti Nikole 2112, Aktiv 84
 • Kriva Pallankë 1876, Aktiv 142
 • Resnjë 1734, Aktiv 107
 • Radovish 1711, Aktiv 63
 • Dibër 1455, Aktiv 1
 • Berovë 1421, Aktiv 91
 • Dellçevë 1382, Aktiv 141
 • Vinicë 1151, Aktiv 42
 • Probishtip 1110, Aktiv 29
 • Vallandovë 927, Aktiv 55
 • Kratovë 759, Aktiv 53
 • Bogdanci 642, Aktiv 40
 • Demir Hisar 608, Aktiv 85
 • Krushevë 582, Aktiv 29
 • Makedonski Brod 490, Aktiv 10
 • Demir Kapia 423, Aktiv 8
 • Makedonska Kamenica 412, Aktiv 67
 • Pehçevë 347, Aktiv 11
 • Dojran 161, Aktiv 2

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button