fbpx

RMV, 436 raste të reja me Covid-19 dhe 15 të vdekur

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 436 raste të reja me Covid-19 nga 3,447 testime të kryera, transmeton Portalb.mk.

Në 24 orëshin e fundit u regjisruan 15 persona të vdekur: 7 nga Shkupi (44, 54, 61, 67, 71, 73 dhe 94), 2 nga Kavadari (37 dhe 72) dhe Radovishi (51 dhe 79), një i nga Kratova (93 ), një nga Kumanova (92 ), një ngaPrilepi (82) dhe një nga Kriva Pallanka (78 g). Të gjithë personat vdiqën në spital.

Sipas Regjistrit të personave të vdekur me Covid-19 nga Moj Termin, u raportuan 2 persona të vdekur me datë vdekje nga data 20.11.2021 deri më 24.11.2021. Të dy vdiqën në spital.

Rastet e reja të regjistruara me Covid-19 në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 218,
 • Manastir – 40,
 • Prilep – 25,
 • Kavadar – 22,
 • Veles – 16,
 • Kumanovë – 15,
 • Tetovë dhe Koçan – 14,
 • Shtip – 13,
 • Dellçevë – 12,
 • Ohër – 9,
 • Strumicë dhe Berovë – 7,
 • Resnjë – 6,
 • Kriva Pallankë – 5,
 • Negotinë, Vinica dhe Kamenica e Maqedonisë – 4,
 • Kërçovë, Gjevgjeli, Vallandovë, Bogdanci, Demir Hisar dhe Krushevë – 3,
 • Radovish, Probishtip dhe Kratovë – 2,
 • Strugë, Sveti Nikollë, Brod i Maqedonisë. dhe Dojrani – nga 1.

U regjistruan 336 të shëruar :

 • Shkup 142,
 • Manastir 29,
 • Prilep 25,
 • Veles 20,
 • Shtip dhe Strumicë 18,
 • Kavadar 15,
 • Koçan 13,
 • Kumanovë 11,
 • Berovë 8,
 • Negotinë dhe Gjevgjeli 6,
 • Vallandovë 5,
 • Dellçevë, Resnjë, Kratovë dhe Gostivar 3,
 • Vinicë dhe Demir Hisar 2,
 • Kamenica e Maqedonisë, Kërçovë, Radovish dhe Pehçevë 1.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive me Covid-19:

 • Shkup 3902
 • Kumanovë 271
 • Tetovë 158
 • Prilep 433
 • Manastir 692
 • Gostivar 31
 • Veles 344
 • Kavadar 306
 • Shtip 196
 • Ohër 280
 • Strumicë 149
 • Kërçovë 87
 • Koçani 201
 • Strugë 60
 • Gjevgjeli 141
 • Negotinë 71
 • Sveti Nikole 81
 • Kriva Pallankë 137
 • Resnjë 108
 • Radovish 69
 • Dibër 1
 • Berovë 97
 • Dellçevë 136
 • Vinicë 41
 • Probishtip 33
 • Valandovë 55
 • Kratovë 57
 • Bogdanci 40
 • Demir Hisar 89
 • Krushevë 27
 • Makedonski Brod 10
 • Demir Kapija 7
 • Makedonska Kamenica 69
 • Pehçevë 12
 • Dojran 2

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.465.204 testime për Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 214.676, numri i të shëruarve është 198.755, numri i të vdekurve është 7.528 dhe numri i rasteve aktive është 8.393.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button