Dy fëmijë janë lënduar rëndë gjatë një aksidenti të një automobili me një lokomotivë në Manastir

Dy fëmijë të moshës prej 2 dhe 5 vjeçar janë lënduar rëndë gjatë një aksidenti të një automobili me një lokomotive në vendkalimin hekurudhor në afërsi të shkollës “Kole Kaninski në Manastir, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme për Meta.mk.

Aksidenti ka ndodhur dje në orën 8 të mëngjesit, ndërsa nëna që ka drejtuar automobilin ka kaluar me lëndime të lehta.

Sipas burimeve të Meta, fëmijët janë transferuar në repartin e neurokirurgjisë në Spitalin e Manastirit “Dr. Trifun Panovski”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button