fbpx

U kërcënua kryeredaktori i “Bota Sot”

Kryeredakroti i gazetës “Bota Sot” Idriz Morina, të dielën në mbrëmje ka pranuar një telefonatë me mesazhe kërcënuese për të dhe familjen për shkak të shkrimeve të tij.

Kjo u bë e ditur nëpërmjet një reagimi të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës.

Morina e ka paraqitur rastin në polici, dhe është hapur procedura me vlerësimin “kanosje”, sipas procedurës hetimore.

AGK-ja e dënon këtë rast, dhe kërkon nga Policia e Kosovës që ta trajtojë me prioritet.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button