RMV, dalja e votuesve deri në orën 15, krahasuar me rrethin e parë (INFOGRAFIK)

Sot mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve të shtata lokale në Maqedoninë e Veriut që nga pavarësimi i vendit. Deri në orën 15:00 kanë votuar 432.471 votues, gjegjësisht 34.22%, shkruan Portalb.mk.

Për krahasim, në rrethin e parë të zgjedhjeve lokale, deri në këtë orë kanë votuar 563.332 votues, gjegjësisht 31.47%. Duhet theksuar se numri i votuesve në rrethin e parë është më i lartë pasi që atëherë është votuar për të gjitha komunat, ndërkaq tani vetëm për 44.

Më poshtë mund të shihni infografikun për daljen e votuesve në disa prej komunave me shumicë shqiptare dhe daljen e përgjithshme.

Dalja e votuesve deri në orën 15:00
Dalja e votuesve deri në orën 15:00

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button