RMV, dalja e votuesve deri në orën 11, krahasuar me rrethin e parë (INFOGRAFIK)

Sot mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve të shtata lokale në Maqedoninë e Veriut që nga pavarësimi i vendit. Deri në orën 11:00 kanë votuar 160.035 votues, gjegjësisht 14.11%, shkruan Portalb.mk.

Për krahasim, në rrethin e parë të zgjedhjeve lokale, deri në këtë orë kanë votuar 184.275 votues, gjegjësisht 10.30%.

Më poshtë mund të shihni infografikun për daljen e votuesve në disa prej komunave me shumicë shqiptare dhe daljen e përgjithshme.

Dalja e votuesve deri në orën 11:00
Dalja e votuesve deri në orën 11:00

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button