Numërimi mbrapsht dimëror fillon të dielën në ora 03:00

Byroja e Metrologjisë njoftoi se ora e verore do të përfundojë të dielën, më 31 tetor, në orën 03:00, përcjell Portalb.mk.

Akrepat e orës duhet të zhvendosen 1 orë prapa, nga ora 3 në orën 2. Me këtë, vendi do të fillojë të të numërojnë me kohën e dimrit.

“Ora me 31 tetor 2021, për shkak të lëvizjes një orë mbrapa, do të shfaqet dy herë midis orës 2 dhe 3 , herën e parë e shënon si ora 2A dhe herën e dytë si ora 2B.” tha Byroja e Metrologjisë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button