fbpx

RMV, numri i rasteve aktive me koronavirus vazhdon të rritet, u regjistruan edhe 10 të vdekur

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit nga 3.622 testime, janë regjistruar 511 raste të reja me COVID-19. 497 të tjerë janë shëruar, ndërkaq 10 kanë ndërruar jetë. Nga fillimi i pandemisë numri i të infektuarve ka arritur në 200.412 raste, të shëruarve 187.149, të vdekurve 7.072, ndërkaq për momentin ka 6.191 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 10 persona të vdekur: 4 të vdekur nga Shkupi (82, 79, 64 dhe 51), 2 të vdekur nga Kumanova (81 dhe 49) dhe një i vdekur nga Manastiri (71), Velesi, (75), Shtip (67) dhe Makedonska Kamenica (69). Të gjithë personat e raportuar kanë ndërruar jetë në spital.

Rastet e reja:

 • Shkup – 247,
 • Kumanovë – 54,
 • Veles – 29,
 • Koçan – 21,
 • Manastir – 20,
 • Tetovë, Prilep, Kavadar dhe Shtip – 15,
 • Kriva Pallanka – 10,
 • Dellçevë – 9,
 • Gjevgjeli – 8,
 • Kërçovë – 7,
 • Negotinë dhe Sveti Nikollë – 6,
 • Vinicë – 5,
 • Ohër dhe Bogdanci – nga 4,
 • Strumicë, Radovishi, Valandovë dhe Kratovë – nga 3,
 • Resnja dhe Demir Hisari – nga 2,
 • Gostivari, Berova, Probishtipi, Krusheva dhe Makedonksa Kamenica – nga 1.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 255,
 • Kumanovë – 65,
 • Veles dhe Shtip – 21,
 • Prilep – 17,
 • Tetovë – 14,
 • Strumicë – 13,
 • Manastir – 12,
 • Ohër – 10,
 • Kavadar dhe Gjevgjeli – nga 8,
 • Kërçovë dhe Probishtip – nga 7,
 • Strugë dhe Koçani – nga 6,
 • Radovishi dhe Makedonska Kamenica – nga 5,
 • Kriva Palanka dhe Vinica – nga 3,
 • Resnja, Kratovë, Bogdanci dhe Dojran – nga 2,
 • Demir Hisar, Sveti Nikole dhe Dibër – nga 1.

Rastet aktive:

 • Shkup 87721,  raste aktive 3177
 • Kumanovë 12158,  raste aktive 433
 • Tetovë 10964,  raste aktive 105
 • Prilep 9393,  raste aktive 243
 • Gostivar 7998,  raste aktive 25
 • Manastir 7361,  raste aktive 207
 • Veles 6720,  raste aktive 316
 • Kavadar 6209,  raste aktive 196
 • Ohër 6133,  raste aktive 183
 • Shtip 6081,  raste aktive 191
 • Strumicë 5892,  raste aktive 134
 • Kërçovë 4081,  raste aktive 69
 • Strugë 3836,  raste aktive 40
 • Koçani 3514,  raste aktive 166
 • Gjevgjeli 2533,  raste aktive 80
 • Negotinë 2364,  raste aktive 33
 • Sveti Nikole 1993,  raste aktive 78
 • Kriva Pallankë 1594,  raste aktive 118
 • Radovish 1585,  raste aktive 45
 • Resnjë 1576,  raste aktive 36
 • Dibër 1453,  raste aktive 5
 • Berovë 1228,  raste aktive 16
 • Dellçevë 1151,  raste aktive 31
 • Vinicë 1083,  raste aktive 35
 • Probishtip 995,  raste aktive 54
 • Valandovë 848,  raste aktive 21
 • Kratovë 637,  raste aktive 31
 • Bogdanci 582,  raste aktive 25
 • Krushevë 546,  raste aktive 15
 • Demir Hisar 480,  raste aktive 37
 • Makedonski Brod 476,  raste aktive 2
 • Demir Kapija 410,  raste aktive 1
 • Makedonska Kamenica 354,  raste aktive 38
 • Pehçevë 319,  raste aktive 3
 • Dojran 144,  raste aktive 2

Deri më tani janë realizuar 1.369.624 testime për Kovid-19.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button